Uw methode kiezen om uw tanden te bleken

Geen ziel vindt het leuk om geel of bruin glazuur te krijgen (behalve dat je misschien Oreos inneemt, omdat het dan echt aangenaam is), maar met talloze manieren om je tanden te bleken om uit te kiezen, hoe weet je wat je moet testen? Is het de moeite waard om meer geld te betalen voor bleeklepels of deskundige whitening van een tandarts, of kun je rondkomen met waterstofperoxide en zuiveringszout? Hoewel peroxide en zuiveringszout uitstekende keuzes kunnen zijn voor onderhoud of korte oplossingen, voor echt ernstige vlekken, zal een of andere speciaal geformuleerde aanpak veel veel nuttiger zijn, veel veel directer. Hier zal ik de details bespreken die u moet weten als u liever serieus wordt over het bleken van uw tandenbleeksets.

This image has an empty alt attribute; its file name is 22nitril-handschoenen.jpg

Waarom glazuur verkleurt
Er zijn eigenlijk een aantal elementen die ervoor zorgen dat het email verkleurt. Extrinsieke vlekken worden veroorzaakt door de etenswaren en ook andere zaken waarmee het glazuur in contact komt – vage gekleurde dranken zoals koffie, pruimtabak en sigarettenrook, evenals gewone don en tear, zorgen voor het glazuur van uw te kleuren glazuur . Dat gezegd hebbende, de meeste mensen leggen hun glazuur af bij normaal leven, en vroeg of laat wordt het extra duidelijk. Omdat het dentine in de tand geelachtig is, begint het aan te geven door samen met de tand een stuk minder wit te lijken. Intrinsieke vlekken worden geclassificeerd als het eindresultaat van leeftijd, publiciteit voor chemicaliĆ«n, te veel blootstelling aan fluoride of trauma. (En nee, zwarte, nutteloze tanden zullen nooit antwoorden op bleekoplossingen.)

Waarom dat zo is
Buitenvlekken kunnen vaak worden aangepakt met koopwaar voor het bleken van tanden – waterstofperoxide, witte strips, enzovoort. Over het algemeen geven producten en oplossingen zoals witte strips en bleeklepels een meer geconcentreerd werk dan het gebruik van verdund waterstofperoxide of zuiveringszout, dus voor duurzamere vlekken is er waarschijnlijk iets dat is geformuleerd om vlekken te verwijderen, om u betere effecten te geven.

U zult andere factoren vinden die van invloed zijn op hoe productief uw bleekplan kan zijn.
Leeftijd. Email op natuurlijke wijze donkerder met de leeftijd. Emaille koopwaar is praktisch constant effectief voor jongeren, wier tand wit blijft minder dan sommige onbelangrijke schoonheidsvlekken, bleekproducten en oplossingen werken snel. Nadat klanten in de twintig of dertig zijn geworden, zijn de tanden enigszins vergeeld en zouden ze veel meer bleken willen hebben om ze witter te krijgen dan ze in werkelijkheid zijn. Personen van in de vijftig hebben het misschien veel moeilijker om vlekken te verwijderen (ook al is het niet echt onhaalbaar) en kunnen ze de hulp van de tandarts inroepen om de hardnekkige vlekken daadwerkelijk te verwijderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *